Wednesday, 30 September 2015

My Blog In Media - Berita Harian

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang kepada semua, 

Terlebih dahulu, aku nak ucapkan terima kasih kepada pihak Berita Harian sebab sudi interview saya dan paparkan dalam BH pada hari ini. Syukur tak terhingga kerana inilah kali pertama diriview oleh pihak persiaran surat khabar. Alhamdulilah, ini lah rezeki Allah bagi. Hihihih.

Pada 3 September 2015 yang lalu, Kak Nor Azma Laila telah emailkan kat aku bahawa blog ni terpilih untuk dipaparkan dalam ruangan blogger remaja. Perasaan gembira, teruja tu membuak buak dalam jiwa weh. Siapa penah kena review untuk kali pertama tu mesti tau perasaan teruja baq hang tu camna kan. Nak jadikan cerita semalam tu kak azma ni wasap bagitau akan dikeluarkan harini. Fuhh memang pesan dekat ayah untuk beli dan hari yang paling wajib. Heheheh. Gambar bawah ni merupakan keratan surat khabar BH untuk harini yang bertarikh 30 September 2015....




Sapa beli berita harian harini. Jemput baca nah. Kepada yang belum baca tu boleh la zoom dekat gambar atas tu, heheheh. Terima kasih kepada pembaca yang sentiasa menyokong saya! Sayang semua. Terima kasih sekali lagi kepada semua.

Lots of love ecahh,

17 comments

30 September 2015 at 18:39

tahniah echa.

30 September 2015 at 20:00

wahhh!!! tahniah ecah...

30 September 2015 at 20:07

Alhamdulillah tahniah ecah...moga ini menjadi suntikan semangat untuk ecah terus berjaya dalam dunia blogger..amin..

30 September 2015 at 20:18

tahniah ecah ! keep on blogging :)

30 September 2015 at 21:09

Makaseh hehehe.

30 September 2015 at 21:10

Makasih akak hewhew.

30 September 2015 at 21:10

Makaseh kak pc, insyaAllah..

30 September 2015 at 21:10

Hehe. Makaseh kak yaya. InsyaAllah.

30 September 2015 at 22:04

tahnaih ecah, akak doakan moga blog ni terus beri manfaat dan jadi ladang pahala untuk ecah :D

30 September 2015 at 23:33

thniah ecah, smoga terus berjaya yer :)

30 September 2015 at 23:54

Tahniah sis! :)

1 October 2015 at 08:13

tahniah ! :D

1 October 2015 at 10:04

tahniah kak,lepas baca buat saya rasa semangat nak buat entri walaupun agak terhad dengan masa. :3

1 October 2015 at 11:49

Tahniah <3

2 October 2015 at 21:39

wahh beruntung :D

3 October 2015 at 18:57

Wahhhhh!! Tahniah kak ecah :)

27 January 2017 at 17:44

congrats

Post a Comment