Tuesday, 31 May 2016

Pencarian Bloglist June 2O16!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,
Masihkah ingat yang aku pernah katakan yang aku nak buat pencarian bloglist ni setiap bulan kalau sempat kan kan? Wahh malam ni aku nak rasmikan pencarian bloglist ni untuk bulan june! Actually, aku baru perasan dekat sidebar aku ada "Bloglist Mei/June" kan? Kalau tengok seolah macam dua bulan kan. Aku pon gagahkan diri cari balik entry tersebut dan ternyata hanya sebulan..Hohoho!Maaf tau atas salah teknikal hihiks!

Macam biasa, syarat sepertimana yang dulu dulu jugak. Okay meh baca lagi.
  • Wajib follow blog ni
  • Buat entry dan banner dengan tajuk entry "Pencarian Bloglist June 2016" dan linkkan keatas entry ni
  • Comment di bawah dengan link entry korang
  • Tag 2 rakan anda.
Senang kan? Meh join. Jangan segan jangan malu, kita sama sama nak kenal dan support each other kan. Ada dah yang pernah join kan? Jangan lupa join lagi, mana tau rezeki korang untuk bulan june kan! Apa lagi meh join meh! Chaiyok!

Pencarian kalini mencari 10 orang pemenang bloglist dan akan diletakkan selama sebulan. Dan pemilihan dilakukan dengan menggunakan random.org sahaja. Hihihihi! Gdluck and happy blogging!

*Pencarian akan tamat pada pukul 5 petang 31 Mei. InsyaAllah malam nanti saya update nama pemenang*
SENARAI PESERTA!

Lots of love ecahh,

30 comments

24 May 2016 at 04:17

join :)

http://missclaudy94.blogspot.com/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

24 May 2016 at 13:56

fatin join :)

http://fatinamdzfr.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016-by-aisyhah.html

24 May 2016 at 22:57

join !

http://spitoutkata.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

25 May 2016 at 10:27

http://be-readers.blogspot.com/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

25 May 2016 at 11:30

Joined :)

http://akhalilah.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

25 May 2016 at 14:40

Kakfarrah join :D
http://frrhnd.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

25 May 2016 at 16:27

kite join tau!
http://finurzcreations.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016-by-aisyhah.html

25 May 2016 at 20:30

Singgah BW and join segmen.

25 May 2016 at 20:57

Elsa join yay hikhik

http://elsaalicious.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

25 May 2016 at 21:23

--Done update senarai peserta. 9 peserta join--

25 May 2016 at 22:03

join ^^
http://www.syahidahfadilah.com/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

25 May 2016 at 23:26

join sini

http://missinspirit.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

26 May 2016 at 10:01

Opi join ^^

http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

26 May 2016 at 12:52

Bismillah.. Blog Eyja join Pencarian Bloglist June 2016 echa :)

http://blogeyja.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

26 May 2016 at 13:29

Hi.. Join jugak..

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

26 May 2016 at 21:46

--Done update senarai peserta. 14 peserta join--

27 May 2016 at 08:08

http://jhsstories92.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html done with hupdate

27 May 2016 at 16:57

--Done update senarai peserta. 15 peserta join--

28 May 2016 at 18:16

http://jmbelog.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

28 May 2016 at 21:15

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

28 May 2016 at 23:19

bw dan join GA..

http://macammacamcite.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

28 May 2016 at 23:28

http://ayubarbydol.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

29 May 2016 at 13:36

--Done update senarai peserta. 19 peserta join--

30 May 2016 at 00:09

Join :)
http://bloggercomeldansantai.blogspot.com/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

30 May 2016 at 08:40

Lea join ye..

http://sotskirt.blogspot.com/2016/05/pencarian-bloglist-june-2o16.html

30 May 2016 at 15:07

Saya join..

http://www.kelakar.my/pencarian-bloglist-june-2016/

30 May 2016 at 17:32

--Done update senarai peserta. 22 peserta join--

30 May 2016 at 18:25

http://nurnabla.blogspot.com/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016-by-aaisyah.html

31 May 2016 at 14:28

--Done update senarai peserta. 23 peserta join--

7 June 2016 at 00:34

Good luck

Post a Comment