Monday, 15 May 2017

Pengalaman Di Universiti Sains Malaysia

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat pagi,

Harini nak cerita sedikit mengenai pengalaman dkt USM ni sebagai budak multimedia. Yelah, semua program aku dah dapat bahagian multimedia hehe. Macam biasa, edit poster, buat button badges, kad jemputan dinner dan lain lain. Bila buat benda yang kena edit, serba sedikit boleh improve skill yang lapuk ni. Kadang ada juga yang lupa nak guna tools dan fungsi tools tu. Lama dah kan tinggalkan alam mengedit blog dulu hehe.

Okay, tanpa buang masa. Meh nak tunjuk sikit hasil yang serba sedikit nukilan seorang ecah ni. Hehehehehehe. Biasa-biasa ja design ecah sebab masih belajar lagi. Hihihi.










Haa ni lah beberapa hasil untuk sem ni. Majoriti jadi AJK multimedia. Hehehhe! Alhamdulilah :D

Lots of love ecahh,

2 comments

15 May 2017 at 10:38

series bagi ju yg bukan dalam bidg multimedia ni, bila nmpk hasil mcm ni, mmg cntik ! =D

20 May 2017 at 18:25

blogwalking sini.. salam kenal =)

Post a Comment